Ik ben in 1961 geboren en heb de nodige veranderingen in werk, huwelijk en liefdesleven ervaren. Het zit in mijn aard om stil te staan bij de overtuigingen en patronen van waaruit ik denk, voel en handel. Therapie heeft mij de gelegenheid gegeven om nauwkeurig te ervaren waar mijn pijn, verlangens en behoeften liggen, om ze te onderzoeken, te koesteren, het verdriet erover te voelen, ze een plek te geven: ze te verwerken. Een manier van in het leven staan waarin ik steeds meer vertrouwen en plezier krijg. Ik woon (sinds kort) samen. Ik ben moeder van twee (bijna) volwassen dochters en heb ook zo nog maar twee kinderen van mijn partner in mijn leven gekregen. Een rijk en vol leven, zo voelt het op dit moment. Tijd om te genieten…..

Ik heb de opleiding tot Transpersoonlijk therapeut gedaan bij het Boswijk Instituut. Deze opleiding combineert (Gestalt)psychotherapie met lichaamswerk en meditatie.

Ik geef individuele sessies, relatietherapie, themagroepen en supervisie. Daarnaast werk ik bij het Boswijk Instituut als groepstherapeut en opleider voor therapeuten. Heeft in verschillende settingen gewerkt aan de ontwikkeling van mensen en organisatie . Het zit in mijn aard om stil te staan bij de overtuigingen en patronen van waaruit gedacht, gevoeld en gehandeld wordt. Met humor en hart aanwezig zowel in het individuele- en relatiewerk als in de groepstherapie. Ik heb ruime ervaring ook in het werken voor organisaties.

Ik ben opgeleid bij het Boswijk Instituut tot transpersoonlijk therapeut, gecertificeerd, geregistreerd en opgenomen in het register van het CRKBO en in bezit van een licentie van het RBNG. Ik ben lid van de beroepsvereniging NFG.