Na de intake wordt er een behandelovereenkomst getekend (dit is wettelijk verplicht) en maken we afspraken voor vervolgsessies. Een therapiesessie start in het hier en nu, met als uitgangspunt dat wat er op dit moment in jouw leven speelt.

Door daar helemaal met je aandacht naar toe te gaan en er vervolgens dieper in te gaan ‘voelen’ kom je tot werkelijk inzicht. Je kunt er dan bijvoorbeeld achter komen dat je leven van nu nog beïnvloed wordt door ervaringen van vroeger. Door de emoties van toen alsnog tot uiting te brengen, bevrijd je jezelf van de blokkade die daar zat en gaat je oorspronkelijke energie weer stromen. Vaak komt er dan ook een nieuw gevoel, een helder inzicht en een verandering in je gedrag. Wanneer je iets écht ervaren hebt (in je lichaam en met gevoel) gebeurt er iets heel anders dan wanneer je er alleen over praat en denkt. De gedragsverandering of het inzicht komt dan vanuit een diepere laag en is daarom meer blijvend.

Klachten
Ik ben aangesloten bij de klachtenregeling van mijn beroepsvereniging de NFG en ben via hen aangesloten bij Quasir. Zij nemen een mogelijke klacht in behandeling.

Voor adresgegevens van de klachtenfunctionaris kun je contact opnemen met het NFG-secretariaat via het mailadres info@de-nfg.nl